............................................................................................


ÖNSKAR
BÖRKNÄSGÅRDEN


Lite av varje

Tiden går så fort! Dagarna är fullspäckade med heltidsjobb, stall och revyövningar.
Det börjar skymma redan vid 15.30-tiden och det är bara var tredje helg som är ledig. MEN det är bara 7 pass kvar av mitt jobb på sjukhuset och sen är det en veckas semester på Gran Canaria som gäller. Det är välbehövligt, ngt som vi inte har tid med egentligen ;)
Sen börjar verksamheten dra igång, så även det nya jobbet.
Jag har fått tag på en hundkoja eller rättare sagt grishus åt mina små nassar så den skall hämtas den här veckan. Så vem vet, kanske grisarna kan flytta hem nu innan jul! =) Annars blir det ett av det första jag gör i januari när vi kommer hem från playan :)
Idag har jag även sålt en julklapp på två ridlektioner. Det tar sig!
Skall behöva bestämma mig för en logo för företaget så att jag kan börja beställa presentkort, ridkort och broschyrer.
Hästarna mår i övrigt bra, alla får röra på sig och är friska.
Tenór har fått tillbaka sin inre styrka och sitt självförtroende och därmed blivit ledare för de andra hästarna. Byr är den som väntar vid grinden och vill komma in. Sveipur är en riktig snäll buse som ser ut som en farbror.
Det är helt underbart att få ha hästarna hemma på gården, och snart går det mot ljusare tider dessutom! =)


HEMMA EFTER RIDTUR RUNT BÖRKNÄSET














TENÓR I TRÄNING










Vinter på Börknäsgården

Vintern är definitivt här!! Men idag har vi ändå lite mildare väder, skönt. Även om jag gillar det kalla är det jobbigt i längden!
På Börknäsgården börjar vi hitta en rutin, både hästarna och jag. Det är tyvärr ganska svårt att hitta en bra rutin när man har skiftesjobb på heltid vid sidan om. Men om några veckor är det slut med det, julaftonskväll blir min sista riktiga jobbardag på sjukhuset. Sen kommer jag antagligen att hoppa in när det behövs, trivs ju så bra där och har svårt att tänka mig att aldrig komma tillbaka!
Däremot ser jag fram emot nytt jobb, nya rutiner och att få börja sätta igång verksamheten på Börknäsgården på allvar! Jag hoppas på att detta ska ske efter jul. Så fort jag hinner ta itu med lite marknadsföring! =)

I lördags var jag ut och red på Byr och Sveipur, det var väldigt kallt så vi var kanske ut skrittade högst en halvtimme. De fick iaf se Börknäsbacke och skötte sig exemplariskt. Hästarna var pigga och såg väldigt nöjda ut när de fått röra på sig lite. Våra fingrar var inte lika nöjda :)
Igår var även Tenór och Sveipur på rymmen!! =) Ett missförstånd gjorde att de blev insläppta genom en grind, medans en annan stod öppen. Utforska rågåkern här bredvid blev för frestsamt på morgonen för de nyfikna isisarna och de traskade i väg ut. Det hela löste sig och hästarna traskade iväg in i hagen igen!
Men grindarna kommer att vara stängda framöver, det är ett som är säkert =)
Igår kväll blev det en promenad med var och en, alla verkar ha hittat sitt inre lugn på Börknäsgården!
Precis som det var tänkt! =)

Här kommer lite hästbilder! =)







  














De som vill börja rida Islandshäst har nu chansen! I början av 2011 kommer info om vårens schema.
Tjejer som från tidigare har hästerfarenhet och vill lära sig hästar på ett lite annorlunda sätt är hjärtligt välkomna som hästskötare!
Hör av er om ni är intresserade! =)
[email protected]


RSS 2.0